Adres en bereikbaarheid

Adres.  Menszijn, praktijk voor Gestalt- en Relatietherapie. Krelagestraat 33, 1815 VJ Alkmaar.

De praktijk is gevestigd op de Krelagestraat 33 in Alkmaar in een langwerpig opvallend monumentaal gebouw met groen-gele kozijnen. In het midden van dit gebouw is het portaal te vinden, door de eerste deuren kunt u naar binnen zonder aan te bellen; eenmaal in het portaal treft u aan de rechterzijde de digitale deurbel (aanbelsysteem). 

Openbaar vervoer. De praktijk is op slecht 5 tot 10 minuten loopafstand van het Alkmaar CS station en is daardoor makkelijk te bereiken met de trein of bus.

Parkeren. Komt u met de auto, dan is het is goed om te weten dat voor de deur parkeren alleen is toegestaan voor vergunninghouders; dit ben ik niet. Maar op de Zocherstraat – wanneer u aan komt rijden is dat rechts na visboer Hoogland – zijn op de kop van het regionaal archief gebouw betaalde parkeerplaatsen te vinden. Gratis parkeren kan ook, maar dan moet u even doorrijden naar de bloemwijk (van der Woudenstraat, Eikelenbergstraat, Tulpstraat, Hulststraat, Dahliastraat, Anjelierstraat, Asterstraat, Leliestraat, Rozenstraat, enz.) of naar het parkeerterrein van Easy Offices.

Overzichtkaart parkeergelegenheid rondom de praktijk