Adres en bereikbaarheid

Adres: De praktijk is gevestigd op de Krelagestraat 33 in Alkmaar in een langwerpig opvallend monumentaal gebouw met groen-gele kozijnen. In het midden van dit gebouw is het portaal te vinden. Door de eerste deuren kan men naar binnen zonder aan te bellen; eenmaal in het portaal is er aan de rechterzijde de digitale deurbel (aanbelsysteem) te vinden. 

Openbaar vervoer: De praktijk is op slecht 5 tot 10 minuten loopafstand van het Alkmaar CS station en is daardoor makkelijk te bereiken met de trein of bus.

Parkeren: Kom je met de auto, dan is het is goed om te weten dat voor de deur parkeren alleen is toegestaan voor vergunninghouders; dit ben ik niet. Maar op de Zocherstraat – wanneer je aan komt rijden is dat rechts na visboer Hoogland – zijn op de kop van het regionaal archief gebouw betaalde parkeerplaatsen te vinden. Gratis parkeren kan ook, maar dan moet je even doorrijden naar de bloemwijk (van der Woudenstraat, Eikelenbergstraat, Tulpstraat, Hulststraat, Dahliastraat, Anjelierstraat, Asterstraat, Leliestraat, Rozenstraat, enz.) of naar het parkeerterrein van Easy Offices.

Rolstoelgebruik: De praktijk is gelegen op de tweede verdieping, maar is met de lift en de brede deuren in het pand rolstoeltoegankelijk. 

Overzichtkaart parkeergelegenheid rondom de praktijk

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien