Tarieven, vergoeding en tijdsduur

De tijdsduur van de sessies alsmede het aantal sessies Gestalttherapie is afhankelijk van uw hulpvraag. Vaak duurt een behandeling een paar maanden, maar soms is langere begeleiding wenselijk of noodzakelijk. Individuele gesprekken duren meestal 60 minuten, de tijdsduur van een relatietherapie sessie is tussen de 90-120 minuten. De tijd tussen de sessies is soms een week, maar ook wel twee of drie weken. Wilt u weten wat dit voor u betekent? Vult u dan hier het contactformulier in. Binnen 2 dagen ontvangt u mijn antwoord.

Tarieven: Ik hanteer voor 2021 een inkomensafhankelijk tarievenstelstel van respectievelijk netto €80, €90 of €100 per uur. Dit tarief is vrijgesteld van btw.

Ligt uw netto-inkomen onder de 1.200 euro, dan betaalt u €80 . Verdient u netto tussen de 1.200 euro en de 1.700 euro, dan betaalt u €90. En ontvangt u maandelijks netto meer dan 1.700 euro, dan betaalt u €100 per uur.

Vergoedingen: Op dit moment ben ik  NVAGT, EAGT, EAP, RBCZ  & NAP  (zie ‘Links‘)  geregistreerd, daarom vergoedt een groot deel van de zorgverzekeraars mijn sessies vanuit de aanvullende verzekering. Wilt u weten of mijn therapie vergoed wordt door uw ziektekostenverzekering? Klik dan hier. Mocht het voor u niet duidelijk zijn of worden, dan kunt u uiteraard ook met mij contact opnemen.

Verhindering: Mocht u verhinderd zijn, dan dient u dit minimaal 24 uur van te voren door te geven. Dit kan via het inspreken van de voicemail of het sturen van een e-mail bericht. Bij te laat afzeggen van de afspraak of bij niet verschijnen, wordt de afspraak volledig in rekening gebracht. Een afspraak verzetten is geen enkel probleem.