Tarieven, vergoeding en tijdsduur

Zowel de tijdsduur van de sessies als ook het aantal therapie-sessie is afhankelijk van de hulpvraag. Vaak duurt een behandeling een paar maanden, maar soms is langere begeleiding wenselijk of noodzakelijk. Individuele gesprekken duren meestal 60 minuten, de tijdsduur van een relatietherapie sessie is tussen de 90-120 minuten. De tijd tussen de sessies is soms een week, maar ook wel twee of drie weken. Mocht je een inschatting willen hebben in wat ik denk dat voor jou of jullie het beste is, vul dan hier het contactformulier in. Binnen 2 werkdagen ontvang je mijn antwoord.

Tarieven: Op dit moment wordt een inkomensafhankelijk tarieven-stelstel van respectievelijk netto €90, €100 of €110 per uur gehanteerd. 

Ligt je netto-inkomen onder de 1.200 euro, dan betaal je €90 . Verdien je netto tussen de 1.200 euro en de 1.700 euro, dan betaal je €100. En ontvang je maandelijks netto meer dan 1.700 euro, dan betaal je €110 per uur.

LET OP: Voor individuele therapie is dit tarief vrijgesteld van BTW. Betreft de behandeling coaching of gezinstherapie dan wordt over het individuele inkomensafhankelijke tarief BTW geheven.

Vergoedingen: Op dit moment is Ingvild NVAGT, EAGT, EAP, RBCZ  & NAP  (zie links)  geregistreerd, daarom vergoedt een groot deel van de zorgverzekeraars de individuele therapie sessies vanuit de aanvullende verzekering. Wil je weten of mijn therapie vergoed wordt door jouw ziektekostenverzekering? Klik dan hier. Mocht het voor jou niet duidelijk zijn of worden, dan kun je uiteraard ook contact met mij opnemen.

Verhindering: Mocht jij of mochten jullie verhinderd zijn, dan dien je dit minimaal 24 uur van te voren door te geven. Dit kan via het inspreken van de voicemail of het sturen van een e-mail bericht. Bij te laat afzeggen van de afspraak of bij niet verschijnen, wordt de afspraak volledig in rekening gebracht. Een afspraak verzetten is geen enkel probleem. 

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien