Wie ben ik

 

Ingvild Hakkaart. Als jong meisje wist ik al dat ik met en voor mensen wilde werken. Mijn leven verliep alleen niet zo vlekkeloos als ik vroeger bedacht had en zodoende verdween mijn wens wat meer naar de achtergrond.

Ingvild Hakkaart Gestalttherapeut Therapeut Alkmaar

Met diverse ervaringen in zowel studies als banen begon ik als trainer en (groeps-)coach in het hoger beroepsonderwijs te werken. Door het contact met ‘mijn’ studenten en het horen van hun levensverhalen hervond ik mijn wens om met en voor mensen te werken. Als ik wist dat ik van betekenis kon zijn of was geweest, voelde ik mij dankbaar en tevreden.

Vanuit dit gevoel besloot ik ‘de’ stap te zetten, ik ben weer gaan studeren.
Ik heb naast de Basisopleiding Algemene Psychotherapie Wetenschappen, de specialisatie opleiding voor Gestaltmethodologie en -therapie afgerond, hiermee heb ik het Europees Certificaat voor Psychotherapie verkregen. Inmiddels ben ik Nederlands en Europees gediplomeerd Gestalttherapeut, Registertherapeut BCZ®, EFT-Relatietherapeut en EMDR master Practitioner.

Mijn wens komt uit, ik weet mij gelukkig … ik hoop bij te mogen dragen aan jouw gelukkig zijn. 

Graag nodig ik je uit voor een kennismakingsgesprek om te kijken, voelen en ervaren of ik iets voor jou kan betekenen, in praktijk Menszijn, praktijk voor Gestalt-, EFT Relatie- en EMDR Traumatherapie in Alkmaar.

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien