Wie ben ik

Ingvild Hakkaart. Als jong meisje wist ik al dat ik met en voor mensen wilde werken. Mijn leven verliep alleen niet zo vlekkeloos als ik vroeger bedacht had en zodoende verdween mijn wens wat meer naar de achtergrond.

Gestalttherapie praktijkruimte in Alkmaar, therapie, therapie in Alkmaar, gestalttherapie, relatietherapie, relatietherapie in AlkmaarMet diverse ervaringen in zowel studies als banen begon ik als trainer en (groeps-)coach in het hoger beroepsonderwijs. Door het contact met ‘mijn’ studenten en het horen van hun levensverhalen hervond ik mijn wens om met en voor mensen te werken. Als ik wist dat ik van betekenis kon zijn of was geweest, voelde ik mij dankbaar en tevreden.

Vanuit dit gevoel besloot ik ‘de’ stap te zetten, ik ben weer gaan studeren. Gestalttherapie praktijkruimte in Alkmaar, therapie, therapie in Alkmaar, gestalttherapie, relatietherapie, relatietherapie in AlkmaarIk heb naast de Basisopleiding Algemene Psychotherapie Wetenschappen, de specialisatie opleiding voor Gestaltmethodologie en -therapie afgerond, hiermee heb ik het Europees Certificaat voor Psychotherapie verkregen. Inmiddels ben ik Nederlands en Europees gediplomeerd Gestalttherapeut, Registertherapeut BCZ®,  EFT-Relatietherapeut en EMDR master Practitioner. 

Mijn wens komt uit, ik weet mij gelukkig … ik hoop bij te mogen dragen aan uw gelukkig zijn. Graag ontmoet ik u in praktijk Menszijn, praktijk voor Gestalt-, Relatie- en Trauma-therapie in Alkmaar.n Alkmaar.